Bloemenpark Appeltern, beleef de mooiste tuinen!

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In deze kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch tot puur natuur tot heel modern, je geniet van steeds weer nieuwe sferen.

Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern hun mooiste bloemen en planten. Er is de nationale vaste plantentuin; de grootste showtuin met duizenden unieke soorten. Voor kinderen is er de natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin.

Tijd voor een pauze? Geniet van een high-tea of een picknick, of kies één van de vers belegde broodjes of een frisse salade. Het is buiten heerlijk vertoeven op één van de terrassen of pleinen, maar ook restaurants bieden hier mogelijkheden binnen voor.

Bloemenpark Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, een groen rivierenlandschap met dijkjes, dorpjes en fruitboomgaarden. Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Een onvergetelijke herinnering!

Tuinen van Appeltern