Toonaangevende hedendaagse kunst

Op de Sous-Terre Art Fair zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen. De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

Natuurlijk is het kunstaanbod voor een groot gedeelte bepalend voor het succes, maar ook de locatie speelt hierbij een grote rol. Het is een enorme meerwaarde dat voor deze beurs gebruik kan worden gemaakt van alle faciliteiten die ‘De Tuinen van Appeltern’  te bieden heeft. De entree en verdieping van het werkelijk schitterende entreegebouw zal tijdens de beurs worden omgetoverd tot een waar kunstparadijs. Niet alleen het beursgebouw is inspirerend, maar ook de ligging van deze locatie binnen het grootste tuininspiratiepark van Europa is een trekpleister op zich. Hier vind u meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied.  Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Plattegrond 2023

Organisatie

De organisatie van de kunstbeurs is in handen van Sous-Terre Evenementen VOF. Al meer dan 10 jaar organiseren zij succesvolle kunstbeurzen. Sous-Terre Evenementen vindt haar oorsprong in galerie Sous-Terre. Formeel gezien staat zij weliswaar los van de galerie , maar uiteraard profiteert zij van de grote naamsbekendheid en het enorme klantenbestand van de galerie. Met een expositieruimte van 1000 m2 en een beeldenpark van ruim 30.000 m2 behoort Sous-Terre al meer dan 30 jaar tot de grootste en meest gerenommeerde galeries van Nederland. Niet voor niets is de galerie al een aantal keren doorgedrongen tot de finale van ‘Galerie van het jaar’ verkiezingen. Sous-Terre is ook met een stand aanwezig op de beurs.

Openingstijden

8 t/m 16 april 2023

Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn van zaterdag 8 t/m zondag 16 april 2023 elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur geopend.

Contact

Beurslocatie
Walstraat 2A, Appeltern
Route

E-mail
info@sousterre-artfair.nl

Telefoon
+31(0)412 – 48 21 59

COMBITICKET 1+1 GRATIS

Tijdens de beursdagen kunt u met z’n tweeën voor nog geen € 9,- in plaats van € 17,95 per persoon*, zowel de beurs als de Tuinen bezoeken.

Klik hier om uw combiticket direct te downloaden en uit te printen.

Download het combiticket, print het uit en lever het in bij de kassa in het entreegebouw van de Tuinen van Appeltern.

*Het combiticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.

Kunstuitleenactie Galerie Sous-Terre

Galerie Sous-Terre beschikt over de meest voordelig kunstuitleen van Nederland. Bij Sous-Terre betaalt u geen huur, maar u spaart 1% per maand over de waarde van het kunstwerk dat u leent. Uw volledige inleg wordt een spaarbedrag, dat u op ieder moment vrij kunt besteden in de galerie. Omdat u tijdens de leenperiode tot het moment dat u tot aankoop overgaat geen huur hoeft te betalen, hebt u de kunstwerken in feite gratis in huis gehad.

 

Kunstuitleen Sous-Terre waardecheque 2021

Vraag nu gratis de kunstuitleen cheque t.w.v. € 25,- aan

Gedurende de beurs biedt de galerie u gratis een waardecheque kunstuitleen aan van € 25,-. Deze cheque is na afloop van de beurs en in combinatie met een inschrijving van de kunstuitleenregeling, in onze galerie te Lithoijen te verzilveren. U kunt deze cheque via de onderstaande button downloaden. Het bestand wordt vervolgens direct gedownload naar uw apparaat.