Toonaangevende hedendaagse kunst

Op de Galerie Sous-Terre Art Fair zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen. De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

Natuurlijk is het kunstaanbod voor een groot gedeelte bepalend voor het succes, maar ook de locatie speelt hierbij een grote rol. Het is een enorme meerwaarde dat voor deze beurs gebruik kan worden gemaakt van alle faciliteiten die ‘Bloemenpark Appeltern’ te bieden heeft. De entree en verdieping van het werkelijk schitterende entreegebouw zal tijdens de beurs worden omgetoverd tot een waar kunstparadijs.

Het beursgebouw mag er zijn, het Bloemenpark slaat werkelijk alles. In deze kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch tot puur natuur tot heel modern, je geniet van steeds weer nieuwe sferen.

De beste Nederlandse kwekers tonen er hun mooiste bloemen en planten. Er is de nationale vaste plantentuin; de grootste showtuin met duizenden unieke soorten.

Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Plattegrond 2024

Openingstijden

30 maart t/m 7 april 2024

Zowel de Art Fair als het Bloemenpark zijn van zaterdag 30 maart t/m zondag 7 april 2024 elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur geopend.

Contact

Beurslocatie
Walstraat 2A, Appeltern
Route

E-mail
info@sousterre-artfair.nl

Telefoon
+31(0)412 – 48 21 59

Kunstuitleenactie Galerie Sous-Terre

Galerie Sous-Terre beschikt over de meest voordelig kunstuitleen van Nederland. Bij Sous-Terre betaalt u geen huur, maar u spaart 1% per maand over de waarde van het kunstwerk dat u leent. Uw volledige inleg wordt een spaarbedrag, dat u op ieder moment vrij kunt besteden in de galerie. Omdat u tijdens de leenperiode tot het moment dat u tot aankoop overgaat geen huur hoeft te betalen, hebt u de kunstwerken in feite gratis in huis gehad.

Vraag nu gratis de kunstuitleen cheque t.w.v. € 25,- aan

Gedurende de beurs biedt de galerie u gratis een waardecheque kunstuitleen aan van € 25,-. Deze cheque is na afloop van de beurs en in combinatie met een inschrijving van de kunstuitleenregeling, in onze galerie te Lithoijen te verzilveren. U kunt deze cheque via de onderstaande button downloaden. Het bestand wordt vervolgens direct gedownload naar uw apparaat.

Sfeerimpressie video 2024