Toonaangevende hedendaagse kunst

Op de Sous-Terre Art Fair zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen. De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

Natuurlijk is het kunstaanbod voor een groot gedeelte bepalend voor het succes, maar ook de locatie speelt hierbij een grote rol. Het is een enorme meerwaarde dat voor deze beurs gebruik kan worden gemaakt van alle faciliteiten die ‘De Tuinen van Appeltern’  te bieden heeft. De entree en verdieping van het werkelijk schitterende entreegebouw zal tijdens de beurs worden omgetoverd tot een waar kunstparadijs. Niet alleen het beursgebouw is inspirerend, maar ook de ligging van deze locatie binnen het grootste tuininspiratiepark van Europa is een trekpleister op zich. Hier vind u meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied.  Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Organisatie

De organisatie van de kunstbeurs is in handen van Sous-Terre Evenementen VOF. Al meer dan 10 jaar organiseren zij succesvolle kunstbeurzen. Sous-Terre Evenementen vindt haar oorsprong in galerie Sous-Terre. Formeel gezien staat zij weliswaar los van de galerie , maar uiteraard profiteert zij van de grote naamsbekendheid en het enorme klantenbestand van de galerie. Met een expositieruimte van 1000 m2 en een beeldenpark van ruim 30.000 m2 behoort Sous-Terre al meer dan 30 jaar tot de grootste en meest gerenommeerde galeries van Nederland. Niet voor niets is de galerie al een aantal keren doorgedrongen tot de finale van ‘Galerie van het jaar’ verkiezingen. Sous-Terre is ook met een stand aanwezig op de beurs.

Openingstijden

4 t/m 12 september 2021

Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn van 4 t/m 12 september 2021 elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur geopend.

Contact

Beurslocatie
Walstraat 2A, Appeltern
Route

E-mail
info@sousterre-artfair.nl

Telefoon
+31(0)412 – 48 21 59

Tickets

Ticket Art Fair: € 10,-
Combiticket: € 12,- pp. Met dit ticket kunt u ook de tuinen van het inspiratiepark bezoeken  (de reguliere entreeprijs voor het park bedraagt € 14,- p.p.)

 

Wilt u liever aan de kassa kopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Op vertoon van deze pagina betaalt u ook aan de kassa € 10,- voor een Art Fair ticket en € 12,– pp voor een combiticket.

Kinderen tot 12 jaar: gratis