Positieve reacties

Afgelopen zaterdag is de Sous-Terre Art Fair geopend. Bezoekers zijn verrast over het diverse aanbod en de unieke locatie; De Tuinen van Appeltern. Op dit grootste tuininspiratiepark van Europa ziet men meer dan 200 voorbeeldtuinen en vindt men de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Op de Sous-Terre Art Fair Appeltern vindt men een indrukwekkende afspiegeling van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars, fotografen en edelsmeden. Zij hebben hun sporen verdiend met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk.

 

Komende dagen
Het belooft prima weer te worden de komende beursdagen. Breng een bezoek aan de beurs en doe inspiratie op voor inrichting en tuin tijdens deze mooie nazomer. De beurs duurt t/m zondag a.s. (13 september 2020) en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Impressie film

Impressie film van de 1e editie van De Sous-Terte Art Fair bij De Tuinen van Appeltern 5 t/m 13 september 2020

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment