Sous-Terre Art Fair Appeltern

Op de Sous-Terre Art Fair Appeltern vindt u een indrukwekkende afspiegeling van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars, fotografen en edelsmeden. Zij hebben hun sporen verdiend met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk.

De beurs wordt gehouden op een unieke locatie: De Tuinen van Appeltern. Op dit grootste tuininspiratiepark van Europa ziet u meer dan 200 voorbeeldtuinen en vindt u de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Met een toegangskaart voor de Art Fair t.w.v. € 10,- p.p. kunt u ook ‘De Tuinen’ bezoeken. Deze combinatie maakt een bezoek aan de Art Fair nog meer de moeite waard.

Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die u niet snel zult vergeten.

Graag tot ziens op de Sous-Terre Art Fair Appeltern!

Sous-Terre Evenementen

De organisatie van de kunstbeurs is in handen van Sous-Terre Evenementen VOF. Al meer dan 10 jaar organiseren zij succesvolle kunstbeurzen. Sous-Terre Evenementen vindt haar oorsprong in galerie Sous-Terre. Formeel gezien staat zij weliswaar los van de galerie , maar uiteraard profiteert zij van de grote naamsbekendheid en het enorme klantenbestand van de galerie. Met een expositieruimte van 1000 m2 en een beeldenpark van ruim 30.000 m2 behoort Sous-Terre al meer dan 30 jaar tot de grootste en meest gerenommeerde galeries van Nederland. Niet voor niets is de galerie al een aantal keren doorgedrongen tot de finale van ‘Galerie van het jaar’ verkiezingen. Sous-Terre is ook met een stand aanwezig op de beurs.