Sous-Terre Art Fair Appeltern

Op de Sous-Terre Art Fair Appeltern vindt u een indrukwekkende afspiegeling van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars, fotografen en edelsmeden. Zij hebben hun sporen verdiend met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk.

De beurs wordt gehouden op een unieke locatie: De Tuinen van Appeltern. Op dit grootste tuininspiratiepark van Europa ziet u meer dan 200 voorbeeldtuinen en vindt u de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

 

50% korting op toegangsprijzen tijdens beurs

De reguliere toegangsprijs voor het park bedraagt € 14,- en voor de Art Fair € 10,-. Tijdens de beursdagen kunt u voor slechts € 12,- zowel de Fair als de Tuinen bezoeken.

Koop uw ticket  eenvoudig en snel via www.ticketkantoor.nl/shop/artfairappeltern

Kinderen tot 12 jaar: gratis.

Wilt u liever aan de kassa uw ticket kopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Op vertoon van deze pagina betaalt u ook aan de kassa € 10,- p.p.  voor een Art Fair ticket en € 12,- p.p. voor een combiticket.

Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die u niet snel zult vergeten.

Graag tot ziens op de Sous-Terre Art Fair Appeltern!